Η ιδέα της δημιουργίας του καταστήματος μας στη Νέα Σμύρνη, ανήκει σε μία ομάδα φίλων επιχειρηματιών, που επένδυσαν στο ποιοτικό ελληνικό κρέας. Όλα τα κρέατα, που διατίθενται στο κατάστημα  προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται τόσο στην ιδιωτική μας φάρμα στη Μεσσηνία, όσο και σε άλλες συνεργαζόμενες οικογενειακές ελληνικές φάρμες, γεγονός που μας επιτρέπει να εγγυόμαστε ανεπιφύλακτα την εξαιρετική  ποιότητα των κρεάτων μας, την υψηλή θρεπτική τους αξία και την τέλεια γεύση τους.

Το κρεοπωλείο της Νέας Σμύρνης στεγάζεται σε έναν χώρο μοντέρνας  αισθητικής, ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό, ο οποίος από μόνος του μας προδιαθέτει ευχάριστα στο να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας.

Η ομάδα του κρεοπωλείου μας αποτελείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες κρεοπώλες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση. Κάθε φορά μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο το σωστό κομμάτι κρέατος και την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε, αλλά και εκείνη την κοπή που θα σας χαρίσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αισθητικής και γεύσης στο πιάτο σας. Επιπλέον κατέχουμε πιστοποιητικού αρίστης ποιότητας – χρυσού βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 / 2021 «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού μας GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB